FUNDAMENT 2: JOUW MENING TELT, LAAT ZE HOREN!

Het verhaal dat wij schrijven is niet enkel “ons” verhaal. Nee, wij laten anderen aan het woord: andere studenten, opkomende en reeds gevestigde architecten, gebruikers van een bepaald gebouw… Wij willen dus ook U betrekken in wat we doen! Wij luisteren naar al Uw ideeën, hoe zot ze ook mogen zijn. Wij willen U enkel aansporen op een eigen mening te vormen en te reflecteren over wat was. Wij uiten belangstelling voor wat U belangrijk vindt, dus laat het ons gerust weten!

De afbeelding kan niet weergegeven worden

Een project waar we jullie hulp zeker kunnen gebruiken, is “Living Campus”. Hierbij gaan wij aan de slag met jullie meningen & ideeën om van campus Arenberg een levendige en productieve plek te maken waar zowel studeren, ontmoeting en ontspanning centraal staan. De vraag waarop wij graag antwoord zouden krijgen: “Wat mag er zeker niet missen op jouw ideale campus?” Ben je al jaren student? Dan heb je waarschijnlijk direct een antwoord klaar staan! Ben je pas begonnen? Droom dan maar eens luidop van wat er zeker niet mag missen! Of ben je misschien een bezorgde ouder?

Laat ons weten wat volgens jou niet mag ontbreken op de campus van je zoon/dochter! Ben je een naburige bewoner? Of een prof? Wie je ook bent, welke relatie je ook mag hebben met campus Arenberg… Laat ons weten wat jij er over denkt!