Reis
TEAM XII WEDSTRIJD
Woensdag 20.02.2019

We nodigen alle architectuur studenten in Belgiƫ, jong en oud, uit voor onze jaarlijkste TEAM XII ontwerp wedstrijd! Op 20 februari buigen we ons opnieuw over een nieuw actueel probleem.
Deelnemen kan individueel of in groepen van maximum 4. De opdracht van de wedstrijd wordt bekend gemaakt in het Arenberg kasteel in Leuven bij de start van het evenement.
Daarna krijgen de teams 12 uur de tijd om zich volledig onder te dompelen in het onderwerp en bij te dragen tot de discussie. We willen jullie allemaal aanmoediging samen te komen ontwerpen op het kasteel, maar dat is geen verplichting.
Tijdens de wedstrijd voorzien wij een eetkraam met een leuk en betaalbaar aanbod aan versnaperingen. We sluiten de dag of met een gratis receptie waar de deelnemende teams kunnen terugblikken en genieten van een welverdiend glas bubbels.

Het winnende team wordt beloond met een publicatie in het tijdschrift A+.INSCHRIJVINGEN
Inschrijven kan via ons e-mail adres: existenz.co-existenz@vtk.be.
Stuur ons een mailtje met jullie naam en jullie onderwijsinstelling(en). Wij sturen jullie dan zo snel mogelijk een mail terug ter bevestiging.
Uiteraard worden jullie gegevens niet doorgegeven en enkel gebruikt om jullie te contacteren voor de wedstrijd.DAGINDELING
08:30 : verwelkoming in het Arenberg kasteel en bekendmaking van de opdracht
09:00 - 21:00 : onderzoeken, discuteren en ontwerpen...
21:00 - 22:00 : einde van de wedstrijd en de afsluitende receptie